"Πυροβολεί" τον Τσίπρα η ΝΔ για τα πόθεν έσχες
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τις υποθέσεις των υπουργών που φέρονται να έχουν υποβάλλει "προβληματικά" πόθεν έσχες εξαπέλυσε η ΝΔ.
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος επισημαίνεται πως ο A.Τσίπρας δεν μπορεί να σιωπά άλλο και καλείται να απαντήσει αν υπάρχουν ή όχι υπουργοί που υπέβαλαν προβληματικά πόθεν έσχες.
"Πόσα εκατομμύρια έκρυβε ο καθένας από αυτούς και γιατί τα έκρυβε; Τι βρίσκεται πίσω από τις σκοτεινές αυτές υποθέσεις;" αναρωτιέται η ΝΔ τονίζοντας πως "το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε".
Η ανακοίνωση καταλήγει τονίζοντας πως "η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή στη συγκάλυψη, καμία ανοχή στη διαφθορά και τη διαπλοκή" ενώ ζητείται "διαφάνεια παντού".
ΧΡΗΜΑ
Προϋπολογσμός 2027: Οριζόντια αύξηση 2,8% στις συντάξεις, επίδομα 500 ευρώ στο Δημόσιο- Όλα τα μέτρα
14:56
ΚΟΣΜΟΣ
Συνοριοφύλακας της Μολδαβίας τραυματίστηκε μετά από ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία
14:50
ΚΟΣΜΟΣ
Κάλας: «Η Ρωσία θέτει σε κίνδυνο ζωές σε ολόκληρη την Ευρώπη μέσω υβριδικών επιθέσεων»
14:41
ΚΟΣΜΟΣ
Ρουμανία: Δύο νεκροί και 11 διασωθέντες από πυρκαγιά σε πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα
14:35
ΕΛΛΑΔΑ