Οικουμενική κυβέρνηση πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα ο Βασίλης Λεβέντης
Την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση επανέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
«Ο κ. Τσίπρας είναι αποφασισμένος να πάει την Ελλάδα προς την Ευρώπη. Αυτό μου δήλωσε. Εγώ του είπα ότι φοβάμαι το κόμμα του. Τον είδα σκεπτικό. Η Ελλάδα χρειάζεται μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση και η κυβέρνηση αυτή δεν πιστεύει στην Ευρώπη», ανέφερε ο κ. Λεβέντης μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Παράλληλα τόνισε ότι πρότεινε στον πρωθυπουργό τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης. «Θα ήταν γενναίο να φτιάξετε μία κυβέρνηση που να είναι μέσα και η ΝΔ για να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προσθέτοντας:

Οι παλιότεροι ηγέτες της αριστεράς, χάρη της συναίνεσης κάνανε γενναίες υποχωρήσεις.
(Πηγή: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
« Του πρότεινα να το σκεφτεί. Δύο δρόμους έχει ο κ. Τσίπρας ή να πάει μόνος του ή να φτιαχτεί μία κυβέρνηση οικουμενική για να βοηθήσει να βγει η χώρα από την κρίση. Αλλά ο κ. Τσίπρας μου είπε ότι θα προχωρήσει μόνος του» είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Τελειώνοντας τη δήλωσή του ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε: «Ο κ. Τσίπρας ελπίζει ότι μπορεί να μείνει μέχρι τέλους».
Amber Alert για την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα
21:49
Υεμένη: Δυνάμεις που στηρίζονται από την Σαουδική Αραβία κατευθύνονται προς το Άντεν
21:47
Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έθεσαν υπό τον ελέγχό τους ένα χωριό στην περιοχή Ζαπορίζια
21:35
ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ: Ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος του Ντόναλντ Τραμπ
21:22