ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Θεοδωράκη σε Φίλη για τις επαναπροωθήσεις στρατιωτικών στην Τουρκία

Απάντηση Θεοδωράκη σε Φίλη για τις επαναπροωθήσεις στρατιωτικών στην Τουρκία
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, αναφορικά με επαναπροωθήσεις Τούρκων στρατιωτικών στον Έβρο, σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Ξαφνικά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ομολογούν ότι στέλνουμε πίσω Τούρκους αντικαθεστωτικούς. Στους υπουργούς σας να το πείτε κ. Φίλη, εμείς φωνάζουμε καιρό», έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Ant1, έκανε λόγο για επαναπροωθήσεις Τούρκων στρατιωτικών στον Έβρο, για τις οποίες δεν έχουν δοθεί πειστικές απαντήσεις από το αρμόδιο υπουργείο.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο ίδιο ζήτημα υποστήριξε ότι γίνεται έρευνα από το Συνήγορο του Πολίτη.

«Προχθές για παράδειγμα είχαμε τη μυστηριώδη επαναπροώθηση Τούρκων στον Έβρο σε μασκοφόρους στην Τουρκία. Υπάρχει εν εξελίξει έρευνα του Συνηγόρου του Πολίτη. Δεν έχουμε ακόμα πειστικές απαντήσεις από τα συναρμόδια υπουργεία», δήλωσε ο κ. Φίλης τονίζοντας ότι «υπάρχουν πολλά ζητήματα στα οποία οφείλουμε να απαντούμε που δεν είναι μόνο τα οικονομικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ