Φ. Γεννηματά: Αυθεντικός λαϊκός ηγέτης ο Α. Παπανδρέου
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώτη Γεννηματά, σε ανάρτησή της για την επέτειο θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου τόνισε πως οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι των ιδεών του.
«Η δική μας ευθύνη να φανούμε αντάξιοι των ιδεών του, των αξιών του και της παρακαταθήκης του, είναι μια διαρκής εγερτήρια, δημιουργική πρόκληση. Για την ενότητα, τη συνέχεια και την προοπτική της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης. Αν όχι εμείς ποιοι; Αν όχι τώρα, πότε;».
Η κ. Γενννηματά, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, επισημαίνει για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ: «Οραματιστής, ριζοσπάστης, μεταρρυθμιστής μα πάνω απ’ όλα ένας αυθεντικός λαϊκός ηγέτης με εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές διαμέτρημα. Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφησε πίσω του ένα τεράστιο έργο, παρέδωσε μια ενωμένη Ελλάδα, μια εθνικά υπερήφανη χώρα και μια μεγάλη Παράταξη με αυτοδύναμη πορεία και αυτόνομο πρωταγωνιστικό ρόλο. Ιστορικό αποτύπωμα, ζωντανό στις μνήμες του λαού που δεν αλλοιώνεται, δεν παραχαράσσεται, δεν υποκλέπτεται».
Νέα σελίδα για την SpaceX μετά την IPO - Σχέδια για πάνω από 100.000 δορυφόρους σε τροχιά
10:19
Η Φον ντερ Λάιεν χαιρετίζει τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν και ζητά την άμεση εφαρμογή της
10:16
Καλοκαίρι στην Αθήνα με δράσεις και δημιουργία για τα παιδιά
10:14
Ο Χάρι Στάιλς επιστρέφει στο X Factor στην έναρξη της παραμονής του στο Γουέμπλεϊ
10:10