Παπανάτσιου: Σε πέντε δόσεις η καταβολή του ΕΝΦΙΑ
H κυβέρνηση εξετάζει η καταβολή του ΕΝΦΙΑ να πραγματοποιηθεί σε 5 δόσεις, από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιανουάριο, δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι έως το τέλος του έτους υπάρχει η δέσμευση να εναρμονιστούν οι αντικειμενικές με τις εμπορικές αξίες. Επισήμανε πως σε πολλές περιοχές οι αντικειμενικές αξίες είναι πολύ χαμηλότερες από τις εμπορικές, για να συμπληρώσει πως σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αποτελούν πανάκεια οι αντικειμενικές.
Για τα τέλη κυκλοφορίας του 2018 τόνισε πως θα γίνουν πιο αναλογικά και θα συνυπολογίζονται κυβικά, ρύποι και παλαιότητα. Επιβεβαίωσε ότι οι φορολογικές δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν έως τις 17 Ιουλίου, ενώ ξεκαθάρισε ότι η πρώτη δόση θα πρέπει να καταβληθεί στα τέλη Ιουλίου.
Σε ότι αφορά τις υποθέσεις της φοροδιαφυγής και την απόφαση του ΣτΕ, σημείωσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει τρόπους για να αντιμετωπίσει το θέμα και να μην συνεχιστεί η φοροδιαφυγή.
Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με αναστολή στον γνωστό ηθοποιό για βιασμό και δύο απόπειρες
17:01
Πύλος: 25χρονος ξυλοκόπησε με γκλοπ τον κομμωτή του - Δεν του άρεσε το κούρεμα
16:54
Τι είναι το Instant Win που μοιράζει κέρδη έως και 500 ευρώ στη στιγμή σε χιλιάδες τυχερούς
16:51
ΕΕ για συνομιλίες Ιράν - ΗΠΑ: «Να δοθεί μια ευκαιρία στη διπλωματία»
16:51