H επανεμφάνιση του Χρήστου Πρωτόπαπα στο συνέδριο της ΔΗΣΥ (pic)
Το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πέτυχε και αυτό φαίνεται και από την προβολή και την υποδοχή που είχε από την κοινωνία, είπε ο Χρήστος Πρωτόπαπας, στην ομιλία του στο συνέδριο της ΔΗΣΥ.
«Όταν ξεκίνησε η Φώφη Γεννηματά τη διαδικασία για το συνέδριο υπήρχαν γκρίνιες, όμως το στήριξε ο κόσμος και αποτύπωσε την εικόνα της ενότητας της παράταξης. Είμαστε πάλι εδώ όλοι μαζί και η επιτυχία του συνεδρίου μάς δίνει και πάλι το δικαίωμα στην ελπίδα», τόνισε ο κ. Πρωτόπαπας. Για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη είπε ότι θα ξαναγίνει ο ισχυρός προοδευτικός πόλος και δεν θα είναι το συμπλήρωμα κανενός κόμματος.

Επισήμανε την ανάγκη να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μην ηττηθούν οι ιδέες της Αριστεράς, καθώς όπως είπε, δεν πρέπει να αφήσουν τη Νέα Δημοκρατία να πετύχει στρατηγική νίκη, διότι η δεξιά ήταν πάντα ο στρατηγικός αντίπαλος της δημοκρατικής παράταξης.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: Το σκανδιναβικό δόγμα αεράμυνας και οι προκλήσεις ασφαλείας στην Ευρώπη - Αναλύει ο Σελ Ένγκελμπρεκτ
07:15
Τα γαλάζια «φάλτσα» και το «πειθαρχείο» Μητσοτάκη – Επιχείρηση περιορισμού των «αυτογκόλ»
07:05
Καιρός: Νέα επιδείνωση και έντονα φαινόμενα - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
07:01
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (03 Οκτωβρίου)
06:30