ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντεπίθεση Τόσκα κατά των συνδικαλιστών: Περιφέρονται στα κανάλια και όχι στο μέτωπο

Αντεπίθεση Τόσκα κατά των συνδικαλιστών: Περιφέρονται στα κανάλια και όχι στο μέτωπο
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στις επικρίσεις των πυροσβεστών για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα απαντούν με αιχμηρό τρόπο κύκλοι του υπουργείου σημειώνοντας με νόημα ότι «συγκεκριμένοι συνδικαλιστές που περιφέρονται στα κανάλια αντί να βρίσκονται στο μέτωπο των επιχειρήσεων επιδεικνύουν προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στους μάχιμους συναδέλφους».

«Οι συνδικαλιστές της ΕΑΠΣ κατηγορούν τον υπουργό επειδή επισκέφθηκε και ενημερώθηκε την περασμένη Πέμπτη το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής. Τους πληροφορούμε ότι αυτό έγινε και χθες επειδή οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες» αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και προσθέτουν:

«Εάν θέλουν να αδρανοποιηθεί η πολιτική ηγεσία από τον έλεγχο και τον εντοπισμό των προβλημάτων, δεν θα τα καταφέρουν. Το Πυροσβεστικό Σώμα θα ελέγχεται και θα αποδίδει προς όφελος των πολιτών».

«Βέβαια οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές που περιφέρονται στα κανάλια αντί να βρίσκονται στο μέτωπο των επιχειρήσεων επιδεικνύουν προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στους μάχιμους συναδέλφους τους που πολεμούν με τις φλόγες» καταλήγουν οι ίδιοι κύκλοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ