Το «ευχαριστώ» της Ντόρας Μπακογιάννη για τον πατέρα της
Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε η Ντόρα Μπακογιάννη όσους έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο του πατέρα της Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Παράλληλα, στην ανάρτησή της η Ντόρα Μπακογιάννη εξήγησε τον λόγο για τον οποίο η ίδια δεν κατάφερε να πάει στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου, όπου τελέστηκε η μνημόσυνη δέηση για τη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στο μνημόσυνο των 40 ημερών του πατέρα μου, που δυστυχώς λόγω επέμβασης στο γόνατο δεν μπόρεσα να παρευρεθώ, και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που ανάβουν ένα κερί στη μνήμη του, σε ολόκληρη την Ελλάδα», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία με τον πατέρα της.
Ακολουθεί η ανάρτηση της στο Facebook:
SPONSORED
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (17 Μαΐου)
06:30
Παιδικές κατασκηνώσεις Δήμου Αθηναίων: Διάρκεια, Περίοδοι Φιλοξενίας και Εγγραφές
06:00
Ποια η προθεσμία για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών
05:00
Αγροτική Εστία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους - Ποια η προθεσμία
04:00