ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Τσίπρας-Καμμένος αγκαλιασμένοι οδηγούνται στον γκρεμό

Γεννηματά: Τσίπρας-Καμμένος αγκαλιασμένοι οδηγούνται στον γκρεμό
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Απαντώντας στις επικρίσεις του πρωθυπουργού προς το πρόσωπό της κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής για τα αποτελέσματα της προανακριτικής επιτροπής για τον Γιάννο Παπαντωνίου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, εξαπολύει δριμεία επίθεση στους κυβερνητικούς εταίρους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο.

«Η αγωνία για την παραμονή στην εξουσία, κάνει τον κ. Τσίπρα να μοιάζει όλο και περισσότερο με τον κ. Καμμένο», αναφέρει η κ. Γεννηματά σε δήλωσή της και τονίζει: «Με το ίδιο ύφος και ήθος. Έτσι αγκαλιασμένοι οδηγούνται στον γκρεμό».

Η κ. Γεννηματά αναφέρει ακόμη ότι «ο κ. Τσίπρας αντί να απολογηθεί, στην επέτειο του δημοψηφίσματος με το οποίο εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, είχε το θράσος να επιτεθεί για μια ακόμα φορά στη Δημοκρατική Παράταξη».

Τονίζει δε, αναφερόμενη στον πρωθυπουργό, ότι «πανικόβλητος επιμένει να αναζητά σωσίβιο πολιτικής επιβίωσης στην σπίλωση και την εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων. Κανέναν όμως δεν πείθει παριστάνοντας τον υπέρμαχο της διαφάνειας, την ίδια στιγμή που αρνείται κάθε έρευνα και έλεγχο για το βίο και την πολιτεία της κυβέρνησής του ακόμα και για σειρά ύποπτα αντιθεσμικών ενεργειών του συγκυβερνήτη του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ