Ο Πολάκης επισκέφτηκε τον Τσίπρα μετά το χειρουργείο (vid)
Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης κήλης στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, επισκέφτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.
Όπως είπε ο κ. Πολάκης εξερχόμενος του Θεραπευτηρίου, η εγχείρηση του κ. Τσίπρα ήταν προγραμματισμένη και όλα πήγαν καλά. Διαβεβαίωσε, παράλληλα, ότι ξύπνησε και είναι πολύ καλά στην υγεία του.
«Είναι πολύ καλά στην υγεία του. Ξύπνησε. Είναι μια χαρά. Ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό του Ιδρύματος και τους θεράποντες γιατρούς», σημείωσε.
Ο πρωθυπουργός θα πάρει εξιτήριο το πρωί το Σαββάτου, όπως είπε ο κ. Πολάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αντιμετώπιζε έντονους πόνους από το βράδυ της Πέμπτης και κρίθηκε αναγκαία η χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό που τον εξέτασε. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επέμβαση έγινε για την αφαίρεση ομφαλοκήλης.
SPONSORED
Μέχρι πότε θα καταβληθούν τα 150 ευρώ για κάθε παιδί – Ποιοι είναι δικαιούχοι
04:00
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις 478 προσλήψεις στην Υγεία
03:00
Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΔΥΠΑ - Δείτε τα αποτελέσματα
02:00
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00