Εντός της ημέρας εξιτήριο για τον Τσίπρα - Περαστικά από τον Μητσοτάκη
Περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα, που βρίσκεται στο νοσοκομείο, έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, γράφοντας: «Εύχομαι περαστικά στον @atsipras και γρήγορη ανάρρωση!».
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης κήλης το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας.
Είχε εισαχθεί χθες το μεσημέρι.
Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού έγραφε πως ο Αλέξης Τσίπρας "θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου".
Ο κ. Τσίπρας αντιμετώπιζε έντονους πόνους από το βράδυ της Πέμπτης και κρίθηκε αναγκαία η χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό που τον εξέτασε. Πληροφορίες αναφέρουν πως η επέμβαση έγινε για την αφαίρεση ομφαλοκήλης.
Πέντε συλλήψεις για τον τραυματισμό ενός βρέφους κατά την επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη
20:29
Ουκρανικές δυνάμεις χτύπησαν ρωσικά διυλιστήρια και ενεργειακές υποδομές με Storm Shadow και Drones
20:17
Αλλάζει ραγδαία ο καιρός: Από τα «φθινοπωρινά» Χριστούγεννα στην «ψυχρή» Πρωτοχρονιά
20:05
Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα στο λιμάνι του Λεωνιδίου
19:52