ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο αίτημα Λυκούδη για κλήση Καμμένου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Νέο αίτημα Λυκούδη για κλήση Καμμένου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
EUROKINISSI

Επιμένει το Ποτάμι στην κλήση του Πάνου Καμμένου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με τον Σπύρο Λυκούδη να καταθέτει νέο αίτημα προς την πρόεδρο Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Παρά το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα το αίτημά του αν και έγινε αποδεκτό από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, απορρίφθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ –«ανεπαρκές» και «αόριστο» το χαρακτήρισε η κ. Χριστοδουλοπούλου, ο κ. Λυκούδης δεν το βάζει κάτω.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο του αίτημα ζητά από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να δώσει εξηγήσεις για τις επαφές του με τον καταδικασμένο σε ισόβια Γιαννουσάκη, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος είχε επιβεβαιώσει πρόσφατα στη Βουλή πως είχε επικοινωνία με τον κρατούμενο.

Την άποψη ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του Πάνου Καμμένου στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αφού στην Ολομέλεια θα συζητηθεί την τελευταία εβδομάδα του μήνα το αίτημα της για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του «Noor 1», εξέφρασε σε συνέντευξή του στον «Αθήνα 9.84», ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ