Παναγούλης: Άκαπνος απόστρατος που ψευδώς αυτοαποκαλείται αντιστασιακός ο Τόσκας
Γενεές δεκατέσσερις περνάει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα ο Στάθης Παναγούλης αποκαλώντας τον «άκαπνο απόστρατο αξιωματικό που ψευδώς αυτοαποκαλείται αντιστασιακός».
Ο ανεξάρτητος βουλευτής εμφανίζεται να είναι έξω φρενών με τον Νίκο Τόσκα επειδή του απαγόρευσε –όπως υποστηρίζει- την πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος των φακέλων πολιτικών φρονημάτων της οικογένειάς του και ιδίως του εξαφανισθέντος κατά τη διάρκεια της δικτατορίας αδελφού του Γεωργίου Παναγούλη.
Για τον λόγο αυτό μάλιστα, του απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία, ζητώντας να επιτρέψει την πρόσβασή του στα αρχεία των υπηρεσιών και να του παραδώσει αμελλητί, το σύνολο των σελίδων «που γράψαμε οικογενειακά με αίμα, όταν εκείνος το 1971 γινόταν δεκτός στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, που ήταν φυτώριο χουντικών αξιωματικών».
Ο Στάθης Παναγούλης καλεί ακόμη τον πρωθυπουργό να παρέμβει, «υποχρεώνοντας τον εκλεκτό του υπουργό στην εφαρμογή της κοινής υπουργικής απόφασης, ως ελάχιστο δείγμα εξιλέωσης».
Καλλιθέα: 35χρονη εκτινάχθηκε από μηχανή στο αντίθετο ρεύμα και παρασύρθηκε από ΙΧ- Την εγκατάλειψαν
12:09
Pizza Fan: Σε πληρωμές με μετρητά έστησαν την απάτη- «Αντιδρούσαν πελάτες που δεν έπαιρναν απόδειξη»
12:04
Μονή Σινά: Ο Αρχιεπίσκοπος Συμεών ανακοίνωσε ότι θα υπογράψει τη συμφωνία με την Αίγυπτο
12:03
Αλβανία: Τρεις πορείες στα Τίρανα – Νέα πρόσκληση Ράμα για διάλογο με τους διαδηλωτές
11:54