Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας είχε το σχέδιο Β στα χέρια του από το 2012
Αμετανόητος εμφανίζεται για ακόμη μια φορά ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, αναφορικά με το παράλληλο σύστημα πληρωμών.
Μάλιστα, ο πρώην τσάρος της οικονομίας, συνεχίζοντας το μπαράζ των αποκαλύψεων, ανέφερε ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είχε στα χέρια του το σχέδιο για το παράλληλο σύστημα πληρωμών μέσω TaxisNet.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρουφάκης, σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89, αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός είχε πάρει στα χέρια του το συγκεκριμένο σχέδιο από το 2012, καθώς αυτό ήταν το Plan B της κυβέρνησης για την περίπτωση που κατέρρεε η διαπραγμάτευση.
Ο κ. Βαρουφάκης, υπογράμμισε επίσης, ότι το συγκεκριμένο σχέδιο πρέπει να το έχει η Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να το έχει και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης εάν εκλεγεί Πρωθυπουργός.
«Καλό θα είναι να έχει το σύστημα αυτό η Ελλάδα που είναι άρτια οργανωμένο και να το έχει και ο κ. Μητσοτάκης αν εκλεγεί Πρωθυπουργός», είπε χαρακτηριστικά.
«Ας γίνει εξεταστική, ειδικό δικαστήριο ή στρατοδικείο, να μπουν τα χαρτιά στο τραπέζι», είπε επίσης ο κ. Βαρουφάκης αναφερόμενος στο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εξεταστική επιτροπή κατηγορώντας την ταυτόχρονα ότι κρύβεται πίσω από την άρνηση της κυβέρνησης.
Ψευδοπροφήτης προέβλεπε καταστροφή του κόσμου τα Χριστούγεννα – Οργισμένοι πιστοί έκαψαν την κιβωτό του (vids)
23:59
Δύο Γάλλοι πολίτες μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50 στην Τουρκία
23:50
Ιαπωνία: Πύρινη κόλαση από καραμπόλα τουλάχιστον 50 οχημάτων - 1 νεκρός και 26 τραυματίες
23:41
Λωρίδα της Γάζας: Νοσοκομείο διακόπτει προσωρινά τη λειτουργία του λόγω έλλειψης καυσίμων
23:30