ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο κρεσέντο λασπολογίας και καταστροφολογίας από τον Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο κρεσέντο λασπολογίας και καταστροφολογίας από τον Μητσοτάκη
EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Φωτογραφία αρχείου

«Ο κ. Μητσοτάκης προέβη σε ένα νέο κρεσέντο λασπολογίας και καταστροφολογίας, από το προστατευμένο περιβάλλον της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός του» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

«Ας μην περιμένει, όμως, να γίνει και πιστευτός, όταν ο συνομιλητής του κ. Χριστοφοράκου, υπόσχεται να προασπίσει και να θωρακίσει την, δήθεν, πληττόμενη Δημοκρατία, μαζί με τους κ. Γεωργιάδη και Βορίδη», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει.

«Άλλωστε, όσες προσπάθειες κι αν κάνει, ο πρόεδρος της ΝΔ, οι λέξεις «παρακράτος» και «καθεστώς» είναι συνυφασμένες, στη μνήμη και τη συνείδηση του ελληνικού λαού με όσα ο ίδιος εκπροσωπεί. Ας μην περιμένει να τον πιστέψει ο κόσμος, όταν μιλάει εκ μέρους των μη προνομιούχων, αυτός που υπόσχεται τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, λιγότερους δασκάλους και γιατρούς, αλλά και μειώσεις φόρων για τους οικονομικά ισχυρούς.

Σήμερα, βέβαια, για κακή του τύχη, ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να κατηγορήσει την κυβέρνηση ακόμα και για την κατάσταση της οικονομίας, την ώρα που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε την άρση της διαδικασίας ελέγχου υπερβολικού ελλείμματος για την Ελλάδα. Τόση πολλή είναι η δίψα του για εξουσία, που δεν μπορεί να τηρήσει ούτε καν τα προσχήματα, έστω και για μια μέρα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ