ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγούλης: "Εύελπις και θιασώτης της χούντας" ο Τόσκας

Παναγούλης: "Εύελπις και θιασώτης της χούντας" ο Τόσκας
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Βεντέτα με τον Νίκο Τόσκα ανοίγει ο Στάθης Παναγούλης και μετά όσα του καταλόγισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τον αποκαλεί «εύελπι» και «γνωστό θιασώτη της χούντας».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής που κατέθεσε εξώδικη διαμαρτυρία κατά του Νίκου Τόσκα επειδή δεν του επετράπη πρόσβαση στους φακέλους πολιτικών φρονημάτων της οικογένειάς του και ιδίως του εξαφανισθέντος κατά τη διάρκεια της δικτατορίας αδελφού του Γεωργίου Παναγούλη με το επιχείρημα ότι είναι απόρρητα, συνεχίζει με ιδιαίτερη οξύτητα τις επιθέσεις του.

«Επιθυμώ να πληροφορήσω τον κ. Τόσκα «τον εύελπι της χούντας», ότι όταν επί 220 ημέρες ανακρινόμουν στο ΕΑΤ ΕΣΑ, δεν τον συνάντησα σε κανένα κολαστήριο ανακριτικό, ούτε στην απομόνωση στις στρατιωτικές φυλακές του Μπογιατίου, ούτε βεβαίως στην εξορία στη Γυάρο, μολονότι ο κ. Ν. Τόσκας γράφει στο βιογραφικό του ότι υπήρξε και ... αντιστασιακός!!!», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του και προσθέτει: «Ας μην ξανατολμήσει ο κ. Ν. Τόσκας να αναφερθεί στους αγώνες της οικογένειας Παναγούλη, διότι ποτέ κανένα μέλος αυτής της οικογένειας δεν έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες κάτω από το πουλί της χούντας! Κύριε Τόσκα, μπορείτε να ισχυριστείτε το ίδιο και για τη δική σας οικογένεια;».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ