ΑΝΕΛ: Καιροσκόπος και νεοφιλελεύθερος εθνομηδενιστής ο Στ. Θεοδωράκης
Στην αντεπίθεση κατά του επικεφαλής του Ποταμιού πέρασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, απαντώντας στις δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη κατά του κόμματος αλλά και του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για τους χειρισμούς του στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
«Το να βιάζεσαι να ξεπουλήσεις την ονομασία “Μακεδονία” στους γείτονες για να φανείς αρεστός σε κάποιους εντός και εκτός Ελλάδας δεν σημαίνει ότι προσφέρεις τις καλύτερες υπηρεσίες στην πατρίδα σου», σημειώνει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου σε ανακοίνωση – απάντηση στους χαρακτηρισμούς «ακροδεξιός εθνικιστής» του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη προς τον Πάνο Καμένο.
Η κ. Παπαδοπούλου χαρακτηρίζει τον κ. Θεοδωράκη «καιροσκόπο», ενώ καταλήγει: «Ο Στ. Θεοδωράκης πάντως δεν χρειάζεται να καταβάλλει πολύ κόπο για να μοιάσει σε αυτούς με τους οποίους συναγελάζεται και χαριεντίζεται, τους νεοφιλελεύθερους εθνομηδενιστές και τους ιστορικά αναλφάβητους. Είναι ένας από αυτούς».
Στα 39 εκατ. ευρώ η οικονομική συνεισφορά από τα αιολικά πάρκα στις τοπικές κοινότητες
10:32
Αμέλια Έρχαρτ: Άκαρπη η νέα αποστολή αναζήτησης – Τα «συντρίμμια αεροπλάνου» ήταν κορμοί δέντρων
10:23
Στον «αέρα» η ρύθμιση που απαγόρευε τα μετρητά στις παραδόσεις με courier - Τι αλλάζει στις πληρωμές
10:14
Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Χάρης Μαμουλάκης - «Ένας κύκλος έκλεισε»
10:08