ΑΝΕΛ: Καιροσκόπος και νεοφιλελεύθερος εθνομηδενιστής ο Στ. Θεοδωράκης
Στην αντεπίθεση κατά του επικεφαλής του Ποταμιού πέρασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, απαντώντας στις δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη κατά του κόμματος αλλά και του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για τους χειρισμούς του στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
«Το να βιάζεσαι να ξεπουλήσεις την ονομασία “Μακεδονία” στους γείτονες για να φανείς αρεστός σε κάποιους εντός και εκτός Ελλάδας δεν σημαίνει ότι προσφέρεις τις καλύτερες υπηρεσίες στην πατρίδα σου», σημειώνει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου σε ανακοίνωση – απάντηση στους χαρακτηρισμούς «ακροδεξιός εθνικιστής» του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη προς τον Πάνο Καμένο.
Η κ. Παπαδοπούλου χαρακτηρίζει τον κ. Θεοδωράκη «καιροσκόπο», ενώ καταλήγει: «Ο Στ. Θεοδωράκης πάντως δεν χρειάζεται να καταβάλλει πολύ κόπο για να μοιάσει σε αυτούς με τους οποίους συναγελάζεται και χαριεντίζεται, τους νεοφιλελεύθερους εθνομηδενιστές και τους ιστορικά αναλφάβητους. Είναι ένας από αυτούς».
Γαλλία: Υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο στον νομό Λαντ
23:41
Έφοδος της Αστυνομίας στο δάσος της Ελαίας στη Μεσσηνία - 18 συλλήψεις για ελεύθερο camping
23:30
Έρευνα για τα κενά ασφαλείας που οδήγησαν στην έκρηξη στο εργοστάσιο στην Κορινθία
23:18
Άγριος καβγάς σε πάρκο στην Αμβέρσα: Τέσσερις τραυματίες, δύο από αιχμηρό αντικείμενο
23:07