ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Ναι" Νικολόπουλου επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο

"Ναι" Νικολόπουλου επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο

Θετικά επί της αρχής τάχθηκε στο πολυνομοσχέδιο ο βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ και ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος καθιστώντας σαφές, ωστόσο, ότι διατηρεί τη διαφωνία του με συγκεκριμένα άρθρα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ζήτησε από την κυβέρνηση "να επιδείξει έντονο μεταρρυθμιστικό πνεύμα και να συγκρουστεί με την διαφθορά".

"Περιμένω από τη νέα κυβέρνηση, τάχιστα να επιδείξει έντονο μεταρρυθμιστικό πνεύμα και να αποδείξει ότι ξέρει και μπορεί να συγκρουστεί με την διαφθορά, αλλάζοντας τη χώρα και αποδίδοντας κοινωνική δικαιοσύνη σε ένα κράτος, στο οποίο οι πάρα πολλοί αισθάνονται να ασφυκτιούν από το κράτος και οι πολύ λίγοι... απομυζούν το κράτος", είπε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής Αχαΐας έδειξε τη θετική του διάθεση επί του νομοσχεδίου όταν είπε ότι περιλαμβάνει μέτρα και μεταρρυθμίσεις που αποτελούν μέρος της συμφωνίας, η υλοποίηση της οποίας, "θα ξεκλειδώσει τις πόρτες προς την αναδιάρθρωση του χρέους και την έξοδο από τη κρίση".

Ωστόσο σημείωσε πως μέσα στο πακέτο των μέτρων υπάρχουν ειδικότερες ρυθμίσεις, που κατά την άποψή του "όχι μόνο δεν συνιστούν μεταρρύθμιση ή δεν συμβάλλουν στην εμπέδωση αισθήματος κοινωνικής Δικαιοσύνης, αλλά δεν θα έχουν και κανένα αποτέλεσμα, ενώ θα βαθύνουν την κρίση και την ύφεση στην χώρα".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ