Λεβέντης: Η Ένωση Κεντρώων δεν θα συμμετάσχει σε οικουμενική κυβέρνηση
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν έκανα 40 χρόνια αγώνες για να πάω να σταθώ δίπλα στον Τσίπρα ή στον Μητσοτάκη».
Μιλώντας στην ΕΡΑ Πατρών ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι βλέπει «πνεύμα συνεργασίας αλλά διάθεση εκμετάλλευσης των μικρών κομμάτων με την παροχή κυβερνητικών καρεκλών».
«Η λογική που υπάρχει είναι "πάρε πέντε υπουργεία και έτσι πάνε στην άκρη όλα τα προγράμματα και όλες οι προτάσεις ενός μικρού κόμματος"» υπογράμμισε και υποστήριξε ότι ακόμα και στην περίπτωση οικουμενικής η Ένωση Κεντρώων δεν πρόκειται να συμμετάσχει.
Αναφερόμενος στην επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας ο κ. Λεβέντης σημείωσε ότι «δεν φτάνει να γιορτάζουμε τη Δημοκρατία αλλά να τη σεβόμαστε και να την πιστεύουμε. Δηλαδή όταν νομοθετείς με τροπολογίες, ρουσφέτια και διορισμούς, αυτό λέγεται ισότιμη Δημοκρατία;».
Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από συνομήλικό του σε πανηγύρι στα Τρίκαλα - «Εγώ εσένα θα σε σκοτώσω»
09:16
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικες μετά από κατανάλωση αλκοόλ
09:10
Τα ξεχασμένα χωριά του Τσερνόμπιλ: Οι σιωπηλές πόλεις που κατάπιε η καταστροφή
09:06
Φωτιά σε πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα μετά από ρωσική επίθεση - Ένας νεκρός
09:03