ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο διάλογος και τα αστεία του Τσίπρα με τα «χρυσά» παιδιά του ελληνικού μπάσκετ (vid)

Ο διάλογος και τα αστεία του Τσίπρα με τα «χρυσά» παιδιά του ελληνικού μπάσκετ (vid)
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Τους καλαθοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ομάδας Νέων, που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, υποδέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με όλους τους παίκτες και αστειεύτηκε μαζί τους, ενώ δεν δίστασε να φορέσει και την φανέλα της Εθνικής μπάσκετ (με το όνομα του παίκτη Κόνιαρη), την οποία του έκανε δώρο εκ μέρους της ομάδας, ο αρχηγός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

«Η δική σας επιτυχία επιβεβαιώνει ότι το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παραμένει στην ψυχή και την καρδιά όλων των Ελλήνων, μας κάνατε περήφανους» τόνισε ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στους παίκτες.

TSIPRAS 3

(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Συνομίλησε μαζί τους για το πού παίζει ο καθένας τους, για να σημειώσει ότι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο -επειδή σε συλλογικό επίπεδο έχουμε υψηλού επιπέδου μπάσκετ- η νέα φουρνιά των μεγάλων αυτών αθλητών, τα νέα παιδιά, η νέα γενιά των Ελλήνων αθλητών να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες.

TSIPRAS 2

(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Παράλληλα, ανέφερε ότι πρέπει να δίνεται χρόνος συμμετοχής από τους συλλόγους, στους Έλληνες αθλητές:

«Σας εύχομαι καλή επιτυχία, και στις ομάδες σας, αλλά να μας δώσετε κι άλλες χαρές τέτοιες σε επίπεδο εθνικής ομάδας, γιατί είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι που κάνουν επιτυχίες σε επίπεδο εθνικής νέων, μετά προχωρούν και γίνονται αθλητές διακεκριμένοι».

Αναφερόμενος στον τελικό, ο Πρωθυπουργός τους είπε πως είδε ότι είχαν ψυχή και έπαιξαν σύγχρονο μπάσκετ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ