Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας είναι ο «χορηγός» του Βαρουφάκη
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο «χορηγός» του Γιάνη Βαρουφάκη, όχι η Νέα Δημοκρατία, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τα όσα αναφέρει ο πρώην υπουργός Οικονομικών στο νέο του βιβλίο, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, άφησε αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα, υπενθυμίζοντας πως ο πρωθυπουργός ήταν ο άνθρωπος που επέλεξε τον κ. Βαρουφάκη ως υπουργό Οικονομικών αφού πίστεψε στο περίφημο «σχέδιο Β».
Ειρωνευόμενη την αυτοκριτική του κ. Τσίπρα για την επιλογή Βαρουφάκη, η πρώην υπουργός, σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός αύριο θα λέει ότι έκανε λάθος και στην επιλογή του Πάνου Καμμένου για κυβερνητικό εταίρο.
Εκτίμησε ωστόσο πως ο κ. Τσίπρας «θα πληρώσει το τίμημα» για την απόφασή του να συνεργαστεί εκ νέου με τον κ. Καμμένο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ενώ είχε κι άλλες επιλογές.
Παράλληλα, αναφερόμενη στην πρόσφατη συνέντευξη του ο πρωθυπουργού στη βρετανική «Guardian», η κ. Μπακογιάννη σημείωσε δηκτικά πως ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει που τον λένε ψεύτη κι όχι κλέφτη, «λες και το ψεύτης δεν είναι τίποτα».
Σχετικά με το νομοσχέδιο του Νίκου Παπά για την κατανομή της διαφήμισης, η κ. Μπακογιάννη είπε: «Ο κ Παππάς απέτυχε με τα τέσσερα κανάλια και έρχεται τώρα δια του οικονομικού ελέγχου να επιβάλει τη γραμμή του στους τηλεοπτικούς σταθμούς και να σταματήσει τις ελεύθερες συμφωνίες».
SPONSORED
Η BYD θέλει να ενισχύσει την παρουσία της στην Ευρώπη
09:15
Marina Handovic: Στρατηγικός ο ρόλος της Ελλάδας στις διεθνείς δραστηριότητες της Mondelez
09:03
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: 55χρονος Βρετανός πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο και κατέρρευσε
08:58
ΟΠΕΚΕΠΕ: Βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση «Θερισμός» - Πώς έβγαλαν 2,5 εκατ. σε 5 χρόνια
08:58