Οι selfies του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Δράμα και οι σημειώσεις στο κινητό (pics)
Διήμερη περιοδεία σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα πραγματοποιεί από την Τετάρτη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το απόγευμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βρέθηκε στη Δράμα και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, ακούγοντας τα προβλήματά τους, ενώ επισκέφθηκε και πολλούς παραγωγικούς φορείς.

(Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ)

(Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Πολλοί ήταν οι κάτοικοι που ζήτησαν από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να φωτογραφηθούν μαζί του, ο οποίος δεν τους χάλασε το χατίρι και έβγαλαν selfie. Όπως φαίνεται μάλιστα και στην παρακάτω φωτογραφία το κινητό που κρατάει ο κ. Μητσοτάκης για να βγάλει τη selfie έχει και ένα χαρτάκι μικρό πιθανότατα με σημειώσεις.

Επίσης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο κ. Μητσοτάκης, αντάλλαξε χειραψία με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση στη Δράμα.

(Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Τζουμέρκα: Νεκρός ηλικιωμένος που έπεσε από τη στέγη του σπιτιού του
13:49
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι που τραυματίστηκαν σε θαλάσσια παιδική χαρά στην Επανομή
13:36
Ρέθυμνο: Πυρκαγιά σε χαμηλή έκταση στα Ζωνιανά - Επιχειρεί και ελικόπτερο
13:25
«Σαρώνει» την Αττική ο ιός του Δυτικού Νείλου: Ο χάρτης με τα κρούσματα - Οι δήμοι με τα περισσότερα
13:14