Παππάς: Τα 35 εκατ. ευρώ για τηλεοπτική άδεια ικανοποιούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα
Με την ομόφωνη απόφαση των μελών του ΕΣΡ «επιβεβαιώθηκε -για ακόμα μία φορά ότι το φάσμα δεν είναι απεριόριστο και ότι πρέπει να καταβληθεί τίμημα για τη χρήση του», επισημαίνει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς με αφορμή την απόφαση για χορήγηση επτά τηλεοπτικών αδειών, με τιμή εκκίνησης τα 35 εκατ. ευρώ.
Ο αρμόδιος υπουργός σε δήλωσή του στην Αυγή σημειώνει ότι το συνολικό ύψος του τιμήματος κυμαίνεται στο ύψος αυτού που είχε προκύψει από την περσινή δημοπρασία «ικανοποιώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα».
Ο ίδιος καταλήγει τονίζοντας ότι το υπουργείο του δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την απρόσκοπτη συνεργασία με το ΕΣΡ με κοινό στόχο την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών «το ταχύτερο δυνατό».
SPONSORED
Αραβικά ΜΜΕ: Προς συμφωνία Ιράν και ΗΠΑ - Πιθανή η ανακοινωσή της εντός ωρών
18:25
Σκέψεις από το Ισραήλ να κλείσει το προξενείο του στην Κωνσταντινούπολη
18:18
Οι Νεάντερταλ συλλέγαν οστρακοειδή χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνικές με τους σύγχρονους ανθρώπους
18:10
Καραμπόλα με επτά οχήματα στον Κηφισό - «Έμφραγμα» στην έξοδο για Λυκόβρυση
18:03