ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεφαλογιάννη: Η κυβέρνηση επιχειρεί να χτίσει ένα fake story

Κεφαλογιάννη: Η κυβέρνηση επιχειρεί να χτίσει ένα fake story
Eurokinissi

Ιδιαίτερα επικριτική για την κυβερνητική πολιτική εμφανίζεται η Όλγα Κεφαλογιάννη, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να χτίσει ένα fake story.

Σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει μεν πως είναι θετική εξέλιξη η έξοδος της χώρας στις αγορές, υπενθυμίζει δε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2012-14 και μιλά για εκ νέου εξαπάτηση του κόσμου.

Η κ. Κεφαλογιαννη επικρίνει προσωπικά τον πρωθυπουργό, τονίζοντας πως «το λάθος (στην επιλογή προσώπων) για το οποίο μιλάει στοίχισε στον ελληνικό λαό ένα ακόμα μνημόνιο με δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ επιβάρυνση, μια νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με αφελληνισμό του τραπεζικού συστήματος, capital controls, υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια και δυστυχώς θυσία στον βωμό του τυχοδιωκτισμού όλων των προσπαθειών του ελληνικού λαού».

Επιπλέον αποδοκιμάζει την πολιτική της κυβέρνησης στους τομείς του Πολιτισμού, αλλά και του τουρισμού που γνωρίζει πολύ καλά.

Τέλος τοποθετείται απέναντι στα σενάρια που μιλούν για πιθανή υποψηφιότητά της για τον Δήμο Αθηναίων:

«Έχω καθαρή εντολή από τους πολίτες της πρωτεύουσας που με τίμησαν με την ψήφο τους και την πρωτιά στην Α' περιφέρεια Αθηνών να δώσω τη μάχη για την πολιτική αλλαγή στην χώρα. Βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της παράταξης, απόλυτα αφοσιωμένη σε αυτόν το σκοπό. Όποια άλλη σκέψη αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα νόημα και δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών που ζητούν πολιτικά αποτελέσματα και όχι επικοινωνιακές τακτικές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ