ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άστραψε και βρόντηξε ο Πολάκης για τον Βαρουφάκη

Άστραψε και βρόντηξε ο Πολάκης για τον Βαρουφάκη
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Λίγο», αλλά και «ύπουλο» χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων τον Γιάνη Βαρουφάκη ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρώην υπουργό Οικονομικών με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του πρώην υπουργού αλλά και τα αποσπάσματα από το βιβλίο του που δημοσιεύτηκαν στο Πρώτο Θέμα, με τα sms που φέρεται να αντάλλασσε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πριν από το Eurogroup της 11ης Μαϊου και στα οποία ο κ. Τσίπρας φαίνεται να είναι διατεθειμένος να δεχτεί προσωρινό Grexit.

Όπως αναφέρει ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του, μέχρι τώρα δεν είχε πει κακή κουβέντα για τον Βαρουφάκη παρότι διαφωνούσε με την πολιτική του άποψη, σεβόμενος ένα κρασί που ήπιαν παρέα στα Χανιά.

Μετά τη συνέντευξη του Βαρουφάκη, ωστόσο, επισημαίνει ότι βρίσκεται απέναντι και δηλώνει την απογοήτευσή του, λέγοντας ότι δεν περίμενε να γίνει «στοιχείο του πολέμου φθοράς από το προηγούμενο σύστημα εξουσίας».

«Αν το κάνεις για προώθηση του βιβλίου είσαι πολύ λίγος ..Αν το κάνεις για ευρύτερους πολιτικούς λόγους τότε είσαι πολύ ύπουλος ..», τονίζει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ