Τζανακόπουλος για Εξωδικαστικό Μηχανισμό: Η ΝΔ ας συνεχίσει να ασχολείται με τους σημαιοφόρους
Με αφορμή την εγκαινίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, o κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολιάζει σκωπτικά τη στάση της Νέα Δημοκρατίας, η οποία καταψήφισε το νόμο.
«'Εως και 400.000 επιχειρήσεις μπορούν από σήμερα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με τον πλέον επωφελή και άμεσο τρόπο", σημειώνει με ανάρτηση του στο Twitter o κ. Τζανακόπουλος αναφορικά με το νόμο.
Παράλληλα, παραπέμπει στον σχετικό διαδικτυακό κόμβο της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, όπου από σήμερα παρέχεται μέσω αυτού η αναγκαία πρόσβαση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης υπαγωγής των επιχειρήσεων στη διαδικασία εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με δεύτερη διαδοχική ανάρτησή του σχολιάζει σκωπτικά τη στάση της ΝΔ: «Η ΝΔ που καταψήφισε (και αυτόν) το νόμο, ας συνεχίσει να ασχολείται με την επιλογή σημαιοφόρων στις παρελάσεις στα δημοτικά σχολεία...».
Ποινή 18 μηνών στον οδηγό νταλίκας που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης
22:16
«Επίθεση στον αμερικανικό λαό»: Οργή Ρούμπιο για το πρόστιμο της Κομισιόν στο «Χ»
22:08
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00
Το σπριντ του Μακρόν στην Κίνα και οι ικανότητές του στο πινγκ πονγκ
21:52