ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σημαντικότερα προβλήματα των πολιτών σε 6 μήνες στο www.kathimerinotita.gov.gr

Τα σημαντικότερα προβλήματα των πολιτών σε 6 μήνες στο www.kathimerinotita.gov.gr

Ξεπέρασαν τις 5.500 οι υποθέσεις που έχουν υποβληθεί από πολίτες για προβλήματα της καθημερινότητας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.kathimerinotita.gov.gr, από την έναρξη λειτουργίας της μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη.

Το σημαντικότερο ζήτημα που αναδείχθηκε ήταν η διαγραφή βεβαιωμένων χρεών από τις ΔΟΥ σε ανασφάλιστους ασθενείς για νοσηλεία σε δημόσια νοσοκομεία, που επιλύθηκε με την ψήφιση του σχετικού άρθρου στο νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε, με αφορμή τον απολογισμό της μέχρι τώρα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της κυβέρνησης για τα προβλήματα της καθημερινότητας, επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Περισσότερες από 5.500 υποθέσεις έχουν υποβληθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.kathimerinotita.gov.gr μέχρι σήμερα, από πολίτες που αναζητούν λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας. Το σημαντικότερο ζήτημα που αντιμετωπίστηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα από την κυβέρνηση και είχε τεθεί στην ομάδα της Καθημερινότητας από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας της, ήταν η διαγραφή βεβαιωμένων χρεών από τις ΔΟΥ σε ανασφάλιστους ασθενείς για νοσηλεία σε δημόσια νοσοκομεία, που επιλύθηκε με την ψήφιση του σχετικού άρθρου στο νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Φιλοσοφία της ομάδας Καθημερινότητας παραμένει η προώθηση λύσεων που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής για ομάδες πολιτών».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ