ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακλαμάνης: Από την Παρασκευή γνώριζαν πως δεν θα γίνουν εκλογές

Κακλαμάνης: Από την Παρασκευή γνώριζαν πως δεν θα γίνουν εκλογές
Σε σοβαρές καταγγελίες προέβει ο Ν. Κακλαμάνης Eurokinissi/ Γιώργος Παναγόπουλος

«Από την Παρασκευή τα μεσάνυχτα ήξεραν πως δε θα γίνουν εκλογές» αποκάλυψε ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο της ΚΕΦΕ, κ. Α. Παπαμιμίκο τονίζοντας πως "είχε εξαφανιστεί από χθές και δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις".

Πρότεινε να γίνουν οι εκλογές "εντός 15νθήμερου εάν είναι δυνατόν, με ψυχραιμία και διαφάνεια», και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την αναβολή λέγοντας πως «αυτό που ένιωσα χθες δε το ένιωσα ούτε στις μεγάλες ήττες του κόμματος".

Ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαιώνοντας πως η παράταξη θα προστατευθεί.

Όσον αναφορά στον πρόεδρο του κόμματος ο βουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά πως "ήταν ο μοναδικός που δεν είχε λόγο να ματαιωθούν οι εκλογές" και επισήμανε πως "είναι αστείο να φύγει ο Β. Μεϊμαράκης".

Έκανε λόγο για σχέσεις που έχει η εταιρία που είχε αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών με τον Α. Σαμαρά, και εξέφρασε την αγωνία του για την πορεία του κόμματος λέγοντας πως "εύχομαι και ελπίζω να μη χρειαστεί η παρέμβαση του Κ. Καραμανλή".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ