Συλλυπητήρια του ελληνικού ΥΠΕΞ για την τραγωδία στην Αλεξάνδρεια
Τη συμπαράστασή του στον φίλο αιγυπτιακό λαό και την κυβέρνησή του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος που προκλήθηκε στην Αλεξάνδρεια από τη χθεσινή σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών.
Σε ανακοίνωσή του, επίσης, απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Σημειώνεται πως η τραγωδία στοίχισε τη ζωή σε 41 ανθρώπους ενώ τουλάχιστον 179 ακόμη τραυματίστηκαν.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Ο Βιν Ντίζελ αποκάλυψε τον τίτλο και την ημέρα πρεμιέρας του επόμενου «Fast & Furious»
14:15
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα Πέραμος: Νέο βίντεο από την αρπαγή του 27χρονου - Τα κοινά σημεία με την άγρια δολοφονία του επιχειρηματία στη Μάνδρα
13:56
ΚΟΣΜΟΣ
Στα χέρια των ιρανικών αρχών τέσσερις ξένοι πολίτες - Κατηγορήθηκαν για «συμμετοχή στις ταραχές»
13:52
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα άρθρα, το στοίχημα της συναίνεσης και η «εξίσωση» των 180 ψήφων
13:50
ΚΟΣΜΟΣ