ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούρου: Σταματήστε τα τιτιβίσματα και τα ποσταρίσματα. Όταν επιχειρούμε, σιωπούμε

Δούρου: Σταματήστε τα τιτιβίσματα και τα ποσταρίσματα. Όταν επιχειρούμε, σιωπούμε
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ

Στην πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει αναφορικά με τις πυρκαγιές που μαίνονται σε ολόκληρη τη χώρα αναφέρθηκε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, απευθύνοντας έκκληση σε όλους να «σταματήσουν τα δελτία Τύπου, τα τιτιβίσματα και τα ποσταρίσματα».

«Η περιφέρεια στηρίζει τη μάχη που δίνουν εδώ και 24ωρα οι πυροσβέστες, οι εθελοντές και οι πολίτες. Από την πρώτη στιγμή με δική μας εισήγηση ο Δήμος κηρύχθηκε σε έκτακτης ανάγκης και με αυτή την κίνηση οι συμπολίτες μας που έχουν πληγεί μπορούν να βρουν στέγαση στις δύσκολες στιγμές που περνούν. Από την πρώτη στιγμή στείλαμε στα μέτωπαόλες τις διαθέσιμες δυνάμεις και πλέον στα μέτωπα επιχειρούν 26 υδροφόρες», τόνισε η Ρένα Δούτου και συνέχισε:

«Απευθύνω έκκληση σε όλους, σταματήστε τα δελτία τύπου, τα τιτιβίσματα και τα ποσταρίσματα. Σεβαστείτε τους πυροσβέστες, τους πολίτες, τους εθελοντές που παλεύουν με τις φλόγες. Όταν επιχειρούμε σιωπούμε. Δελτία τύπου από ξαπλώστρες σε νησιά και τιτιβίσματα από κλιματιζόμενα γραφεία να μην γράφονται. Έστω και για πρώτη φορά ας σταθούν κάποιοι στο ύψος των περιστάσεων».

«Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά ευτυχώς πολλοί άξιοι άνθρωποι δίνουν τη μάχη χωρίς διάλλειμμα. Η εικόνα που έχω για όλα τα μέτωπα είναι πως κανείς δεν έχει φύγει από τη θέση του. Σε συνεργασία και με εξαιρετικό συντονισμό προσπαθούμε να σταματήσουμε την καταστροφή και να μην θρηνήσουμε θύματα. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και οργισμένος αλλά γνωρίζει πως γίνεται ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Ο κόσμος βοηθά όσους βρίσκονται στο πεδίο της δράσης και όχι σε όσους βρίσκονται στα τηλεοπτικά παράθυρα» συνέχισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ