Π. Σκουρλέτης: Λαϊκισμό και ανευθυνότητα στο θέμα των πυρκαγιών επέδειξε η αντιπολίτευση
Σε «επικίνδυνο λαϊκισμό και ανευθυνότητα» τόνισε πως επιδίδεται μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης στο θέμα των πυρκαγιών, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9FM».
Ειδικότερα, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε πως «Εκείνο το οποίο είπαμε από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν χρειάζεται λαϊκισμός, ούτε μια επιχείρηση πολιτικής κερδοσκοπίας» και συνέχισε: «Παρόλα αυτά φαίνεται ότι αυτό δεν το υιοθέτησε η αντιπολίτευση. Πολύ δε περισσότερο δεν το υιοθέτησαν και εκείνα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που τη συνδράμουν τα τελευταία χρόνια».
Ο Πάνος Σκουρλέτης κατηγόρησε την αντιπολίτευση για λαϊκισμό σημειώνοντας: «Φοβάμαι πάρα πολύ ότι ένα μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζεται από υπερβολική δόση ενός επικίνδυνου λαϊκισμού και μιας επικίνδυνης ανευθυνότητας».
Τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο
20:26
Οικουμενικό Πατριαρχείο: Παρέμβαση για τα Γλυπτά του Παρθενώνα με αφορμή την επιστροφή κειμηλίων
20:15
Ο Ολυμπιακός πέρασε από το «Ιβανώφειο» και μπήκε με το δεξί στη Basket League
20:05
«Βοήθεια»: Η στιγμή που επιβάτης δαγκώνει το αυτί οδηγού ταξί στη Νέα Ιωνία - Μαρτυρία της οδηγού
19:55