Π. Σκουρλέτης: Λαϊκισμό και ανευθυνότητα στο θέμα των πυρκαγιών επέδειξε η αντιπολίτευση
Σε «επικίνδυνο λαϊκισμό και ανευθυνότητα» τόνισε πως επιδίδεται μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης στο θέμα των πυρκαγιών, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9FM».
Ειδικότερα, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε πως «Εκείνο το οποίο είπαμε από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν χρειάζεται λαϊκισμός, ούτε μια επιχείρηση πολιτικής κερδοσκοπίας» και συνέχισε: «Παρόλα αυτά φαίνεται ότι αυτό δεν το υιοθέτησε η αντιπολίτευση. Πολύ δε περισσότερο δεν το υιοθέτησαν και εκείνα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που τη συνδράμουν τα τελευταία χρόνια».
Ο Πάνος Σκουρλέτης κατηγόρησε την αντιπολίτευση για λαϊκισμό σημειώνοντας: «Φοβάμαι πάρα πολύ ότι ένα μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζεται από υπερβολική δόση ενός επικίνδυνου λαϊκισμού και μιας επικίνδυνης ανευθυνότητας».
Θεσσαλονίκη: Ένοχος και στο Εφετείο 72χρονος για την δολοφονία του γιου του με σκεπάρνι
13:30
«New Start»: Ρωσία και ΗΠΑ έτοιμες να διαπραγματευτούν, λέει το Κρεμλίνο
13:22
Μετωπική Κικίλια - Αντιπολίτευσης για Χίο:«Δεν προδικάζω τη δικαστική έρευνα» - «Το λιμενικό πέρασε από πάνω τους»
13:21
Ισπανία - Πορτογαλία: «Προ των πυλών» νέο κύμα κακοκαιρίας μετά την καταιγίδα Λεονάρντο (pics&vid)
13:14