Βαρκελώνη: Μήνυμα Αβραμόπουλου στην ΕΕ για τη συνεχιζόμενη τρομοκρατική δραστηριότητα
Την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στη Βαρκελώνη καταδίκασε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στέλνοντας μήνυμα στα κράτη - μέλη της ΕΕ για «σφυρηλάτηση της εμπιστοσύνης και της αλληλεγγύης ανάμεσα μας».
«Καταδικάζουμε την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη και συμπαραστεκόμαστε στα θύματα, τις οικογένειές του και στον ισπανικό λαό» ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Η συνεχιζόμενη τρομοκρατική δραστηριότητα καλεί για περισσότερη συνεργασία τα κράτη – μέλη της ΕΕ και την σφυρηλάτηση εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης ανάμεσα μας. Απαιτείται ισχυρή πολιτική βούληση και ενότητα, ένα μέτωπο κατά της βίας και της βαρβαρότητας», συμπλήρωσε.
Στήριξη στην Ουκρανία και ενότητα μεταξύ Ευρώπης - ΗΠΑ ζητά ο Μακρόν
14:09
OpenAI: Σε «κόκκινο συναγερμό» το ChatGPT λόγω Gemini 3 - «Να κινηθούμε ταχύτερα»
14:05
Τον Δεκέμβριο η απόφαση της Κομισιόν για τις πωλήσεις κινητήρων εσωτερικής καύσης μετά το 2035
14:02
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
14:00