ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: Η αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει

Κουτσούμπας: Η αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει
Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, από τον Γράμμο όπου βρέθηκε το πρωί, κάλεσε τον ελληνικό λαό συνεχίσει την πάλη του καθώς η αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει.

«Ο ΕΝΦΙΑ έρχεται, νέα φορολογικά βάρη, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τα προβλήματα μεγαλώνουν, τα εθνικά θέματα διογκώνονται», επισήμανε ο κύριος Κουτσούμπας από το χωριό Θεοτόκος του Γράμμου όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια του Μουσείου – Μνημείου για τον ΔΣΕ.

«Δυστυχώς η αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει, καθώς περνάει τον τρίτο χρόνο της διακυβέρνησης συνεχίζει ακάθεκτη, ενάντια σε όλα τα λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας. Ήδη ο ΕΝΦΙΑ έρχεται, νέα φορολογικά βάρη, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τα προβλήματα μεγαλώνουν, τα εθνικά θέματα, όπως συνηθίζουμε να τα λέμε, διογκώνονται. Πρέπει ο ελληνικός λαός να συνεχίσει την πάλη του, να την αναπτύξει παραπέρα αυτή τη νέα περίοδο μέχρι την οριστική ανατροπή αυτών των πολιτικών, αλλά και των αιτιών που γεννάνε αυτές τις πολιτικές.»

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ