ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Βίτσας διορισμούς σε γραφεία υπουργών

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Βίτσας διορισμούς σε γραφεία υπουργών
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Διέψευσε κατηγορηματικά το γραφείο Τύπου του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, δημοσιεύματα περί διορισμών συνεργατών σε γραφεία υπουργών και ειδικότερα στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στο φως δημοσιεύματα παραπληροφόρησης με αφορμή τοποθετήσεις για την κάλυψη θέσεων συνεργατών σε γραφεία της κυβέρνησης. Είναι δεδομένο ότι οι "διορισμοί" αυτοί είναι για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών στη στήριξη του κυβερνητικού έργου, όπως προβλέπεται, και λήγουν το αργότερο με τη λήξη της θητείας του κάθε υπουργού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα στην ανακοίνωση αφού προστίθεται ότι το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, έχει τη χαμηλότερη δυνατή στελέχωση με πολιτικούς συνεργάτες διευκρινίζεται ότι «όσον αφορά στη συγκεκριμένη πρόσληψη στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ, για την οποία γίνεται λόγος στα δημοσιεύματα, είναι για την κάλυψη κενής θέσης συνεργάτη που αποχώρησε. Άρα δεν είναι επιπλέον πρόσληψη αλλά αντικατάσταση».

«Πάντως, η ΝΔ και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης το μόνο που δεν έχουν ακόμα κατηγορήσει την κυβέρνηση είναι γιατί δεν κάνει διορισμούς υπουργών μέσω ΑΣΕΠ!», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ