ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν έχει πάρει πίσω τη δήλωση περί παραίτησης ο Μεϊμαράκης, λένε κύκλοι του

Δεν έχει πάρει πίσω τη δήλωση περί παραίτησης ο Μεϊμαράκης, λένε κύκλοι του
ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ισχύει η δήλωση Μεϊμαράκη για παραίτηση από την ηγεσία της ΝΔ επεσήμαναν στο CNN Greece κύκλοι του προέδρου της ΝΔ. 

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, ο κ. Μεϊμαράκης αισθάνεται απελευθερωμένος και πλέον θα μιλάει ελεύθερα και θα λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Κατά τις ίδιες πηγές, στην αυριανή συνεδρίαση της ΚΟ ο κ. Μεϊμαράκης δεν προτίθεται να προεδρεύσει και τη λειτουργία του οργάνου θα διευθύνει ο γραμματέας της, κ. Γ. Πλακιωτάκης. Οι ίδιοι κύκλοι έτσι εξηγούν και τις αναφορές νωρίτερα συνεργατών του με επικριτικές δηλώσεις κατά πάντων.

Λίγο αργότερα και στην εκπομπή "Ενικός", ο κ. Μεϊμαράκης τόνιζε ότι αν ο κ. Σαμαράς "ξαναδώσει" την εμπιστοσύνη του στον κ. Μεϊμαράκη, τότε θα αποσύρει την παραίτησή του.

Μέσω κύκλων, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε στον Αντώνη Σαμαρά επισημαίνοντας πως με τη δήλωσή του ο πρώην Πρωθυπουργός επιβεβαιώνει όσα είχε δηλώσει σήμερα το πρωί ο κ. Μειμαράκης, ότι δηλαδή ο ίδιος ο κ. Σαμαράς και οι συνεργάτες του είχαν συνεργαστεί και γνώριζαν την εταιρία που ανέλαβε την εκλογική διαδικασία.

Όσον αφορά την επιστολή που δημοσιοποίησε ο κ. Μητσοτάκης ο κ. Μεϊμαράκης, δια των κύκλων του, τονίζει πως αρμόδια για όλα αυτά τα ζητήματα είναι η ΚΕΦΕ ενώ εκφράζει την απορία του γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν ανέδειξε τα ζητήματα που θέτει στην επιστολή του, στην Εφορευτική Επιτροπή.

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε κατά του κ. Τζιτζικώστα ζητώντας εκ νέου να παραιτηθεί τονίζοντας πως οι λόγοι είναι «διαχειριστικοί και εκτελεστικοί» . Μάλιστα, ο κ. Μειμαράκης καλεί τον κ. Τζιτζικώστα σε δημόσιο διάλογο όποτε αυτός το επιθυμεί. Ανοικτό μέτωπο έχει και με τον Μ. Βορίδη, σημειώνοντας πως οι απόψεις του ουδέποτε συνέπεσαν με τις αντιλήψεις , τη συμπεριφορά και το ήθος του βουλευτή της ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ