Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ διαψεύδουν διάλυση των κομμάτων πριν την εκλογή του επικεφαλής της Κεντροαριστεράς
Συνεχίζεται η κινητικότητα στον χώρο της κεντροαριστεράς με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι να προχωρούν σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τους θέλουν να έχουν μεταξύ τους συμφωνήσει τη διάλυση των κομμάτων που απαρτίζουν τη ΔΗΣΥ πριν την εκλογή του επικεφαλής του νέου φορέα.
Ειδικότερα, το Ποτάμι τονίζει ότι «η ίδρυση ενός νέου φορέα στο Κέντρο είναι ο μεγάλος στόχος. Το τι θα κάνουν τα κόμματα θα το κρίνουν τα όργανά τους. Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν μιλάμε για διάλυση γιατί υπάρχουν μια σειρά από υποχρεώσεις και νομικές δεσμεύσεις.
Ενώ συνεχίζει την ανακοίνωσή του λέγοντας πως «οι λεπτομέρειες για το πώς θα πάμε στον νέο φορέα είναι κάτι που κουβεντιάζεται αυτή τη στιγμή».
Από την μεριά του ΠΑΣΟΚ, σχόλιο του γραφείου Τύπου αναφέρει ότι είναι εκτός πραγματικότητας τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα iefimerida για σχετική συμφωνία της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη.
Ποια είναι τα καλύτερα είδη γυμναστικής για την καταπολέμηση της κατάθλιψης
09:00
Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα γιορτάσουν τα Κούλουμα οι δήμοι της Αττικής - Πού θα παρασκευαστεί η μεγαλύτερη λαγάνα
08:54
Πάτρα: Πάνω από 600 περιστατικά μέθης, τραυματισμούς και ξυλοδαρμούς αντιμετώπισε ο Ερυθρός Σταυρός (pics)
08:42
Εξαγορές και συγχωνεύσεις αλλάζουν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση: Οι σημαντικότερες εξελίξεις
08:38