ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Χαιρετίζει την υποψηφιότητα Καμίνη, η πληθώρα υποψηφίων θετική για την Κεντροαριστερά

Γεννηματά: Χαιρετίζει την υποψηφιότητα Καμίνη, η πληθώρα υποψηφίων θετική για την Κεντροαριστερά
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Σε δηλώσεις προέβη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντησή της με τον κ. Γιώργο Καμίνη. Η συνάντηση διήρκησε μισή ώρα και πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, το απόγευμα της Δευτέρας, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Η κα. Γεννηματά χαιρέτισε την υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθυναίων, λέγοντας ότι «είναι θετικό ότι ο κ. Καμίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και συμμετέχει στη διαδικασία για την αναγέννηση της μεγάλης και ενιαίας δημοκρατικής παράταξης.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Η συμμετοχή όλων των υποψηφίων δεν διχάζει και δεν διαιρεί, αλλά αντίθετα προσθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς».

Κλείνοντας, η κα. Γεννηματά, τόνισε πως «είναι η ώρα της συστράτευσης όλων, ώστε με την μαζική συμμετοχή των πολιτών να πετύχουμε την αναγέννηση της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter έγραψε πως «Η συμμετοχή προσθέτει πολλαπλασιάζει δυνάμεις αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καμίνης, μετά την συνάντηση δήλωσε πως τρεις είναι οι προϋποθέσεις για την επιτυχία του εγχειρήματος, τις οποίες είχε διατυπώσει στις αρχές Αυγούστου όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα. Αυτές είναι: η ύπαρξη διαφάνειας και αξιοπιστίας, η άνεση χρόνου για την προεκλογική εκστρατεία και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Τέλος, ο Γιώργος Καμίνης ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τις μεγάλες υπερβάσεις στις οποίες προχώρησε ώστε να ανοίξουν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στον υπό ίδρυση φορέα της Κεντροαριστεράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ