ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Νέα Δημοκρατία για την ομιλία Τσίπρα: Οι μεταρρυθμίσεις δεν γίνονται με γραφικές φιέστες

Η Νέα Δημοκρατία για την ομιλία Τσίπρα: Οι μεταρρυθμίσεις δεν γίνονται με γραφικές φιέστες
EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ στις ανακοινώσεις του Αλέξη Τσίπρα για την επανίδρυση του κράτους, με τον τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας να κάνει την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Τσίπρας ανέξοδα και ανεύθυνα παριστάνει το μεταρρυθμιστή της Δημόσιας Διοίκησης. Βέβαια το ακροατήριό του μικραίνει όλο και περισσότερο» δήλωσε ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, για την ομιλία του πρωθυπουργού.

«Δυόμιση χρόνια τώρα ξηλώνει τις μεταρρυθμίσεις που είχε κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση και η πραγματικότητα στη Δημόσια Διοίκηση είναι: Κομματικοποίηση, στρατιές μετακλητών και συμβασιούχων, τοποθετήσεις συγγενών και κολλητών σε θέσεις ευθύνης, χειροτέρευση της θέσης της χώρας στη διαφθορά, ατιμωρησία των επίορκων και αναξιοκρατία.

Σήμερα επιχείρησε να αντιγράψει την Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση της Νέας Δημοκρατίας.

Κάθε καλοπροαίρετος πολίτης αναρωτιέται γιατί του πήρε δυόμιση ολόκληρα χρόνια για να κατανοήσει ότι η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η σωστή.

Είναι προφανές ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις, δεν έχει την πολιτική βούληση και δεν μπορεί να τις κάνει πράξη. Όσες γραφικές φιέστες κι αν πραγματοποιήσει» δήλωσε ο κ. Γεωργαντάς .

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ