ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση του Τσίπρα με νέους εκπροσώπους κοινωνικών επιχειρήσεων (pics)

Συνάντηση του Τσίπρα με νέους εκπροσώπους κοινωνικών επιχειρήσεων (pics)
ΑΠΕ -ΜΠΕ

Το Impact hub Athens επισκέπτεται αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας, δομή που υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, μέσα από προγράμματα ανάπτυξης επιχειρηματικών μοντέλων με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε χαλαρό κλίμα για αρκετή ώρα με πολλούς νέους ανθρώπους-εκπροσώπους κοινωνικών επιχειρήσεων που εργάζονται σε αυτόν τον χώρο, νοικιάζοντας ουσιαστικά μέρος των εγκαταστάσεων και αξιοποιώντας τον ως έδρα για την εργασία τους, με αποτέλεσμα να διαμορφώνεται ένας ανοικτός χώρος από πολλούς νέους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται ο καθένας σε διαφορετικά πεδία.

TSIPRAS 2

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Αναφέρθηκαν σε ποιον τομέα δραστηριοποιείται ο καθένας εξ αυτών και εξήγησαν ότι αυτός ο χώρος τούς προσφέρει και τη δυνατότητα να βρουν πιθανές συνέργειες με άλλους νέους ανθρώπους που προωθούν τις κοινωνικές επιχειρήσεις τους, με τον κ. Τσίπρα να συζητά μαζί τους τις λεπτομέρειες των δραστηριοτήτων τους.

Κατά την έναρξη της επίσκεψής του στο Impact hub Athens, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του χώρου για το πώς ξεκίνησε το εγχείρημα αυτό.

TSIPRAS 1

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Αυτή την ώρα ο κ. Τσίπρας μετέχει σε σύσκεψη-συζήτηση με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναπτύσσονται στους τομείς της κοινωνικής οικονομίας, της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας. Πολλοί από αυτούς τους δραστήριους νέους απασχολούν στις δομές τους προσωπικό που προέρχεται και από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Επικρατείας & κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, καθώς και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνια Αντωνοπούλου.

To tweet του Τσίπρα από το Impact hub Athens

Υπέρ της επιχειρηματικότητας που στοχεύει στην κοινωνική ανταποδοτικότητα και τη συνεργασία, και όχι αποκλειστικά στο κέρδος, τάσσεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο twitter, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη δομή Impact hub Athens .

«Στο impact hub για την επιχειρηματικότητα που στοχεύει στην κοινωνική ανταποδοτικότητα & την συνεργασία και όχι αποκλειστικά στο κέρδος», γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ