ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καυγάς Βρούτση με συνδικαλιστή ομοσπονδίας ιδιωτικών εκπαιδευτικών στη Βουλή

Καυγάς Βρούτση με συνδικαλιστή ομοσπονδίας ιδιωτικών εκπαιδευτικών στη Βουλή
EUROKINISSI

Φωτιές άναψε στην επιτροπή της βουλής που συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για την καταπολέμηση της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας, όπου είχαν κληθεί να εκφράσουν τις απόψεις τους οι εμπλεκόμενοι φορείς, η τοποθέτηση του γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας ιδιωτικών εκπαιδευτικών Παναγιώτη Κυριακούλια.

Οι επικριτικές αναφορές του στις προηγούμενες κυβερνήσεις Παπαδήμου και Σαμαρά – Βενιζέλου και οι δηλώσεις του ότι φέρουν την ευθύνη για τις ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις και την απώλεια των εργασιακών δικαιωμάτων, προκάλεσε την έκρηξη του Γιάννη Βρούτση, που τον κατηγόρησε ότι ήρθε στη Βουλή για να κάνει αβάντα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Γιάννης Βρούτσης : Είστε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ήρθατε εδώ να μας πείτε τον πόνο σας, είναι απαράδεκτα αυτά που λέτε, δεν μπορείτε να κατηγορείτε όλο το πολιτικό σύστημα. Δεν ήρθατε εδώ να κάνετε αβάντα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Παναγιώτης Κυριακούλας: Δεν είμαι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κανενός άλλου κόμματος αυτές οι πολιτικές δυνάμεις που σήμερα κόπτονται για τους μισθούς και τις συντάξεις τα τσάκισαν τα προηγούμενα πέντε χρόνια.

Η κατάσταση λίγο έλειψε να βγει εκτός ελέγχου με τον πρόεδρο της επιτροπής Νίκο Μανιό να παρεμβαίνει πυροσβεστικά. «Έχουμε κάψει τους φακέλους των κοινωνικών φρονημάτων, εδώ όλοι έρχονται με την συνδικαλιστική και όχι την κομματική ιδιότητα», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ