ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντινόπουλος για Κουρουμπλή: Έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ

Κωνσταντινόπουλος για Κουρουμπλή: Έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ
Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αποφεύγοντας να απαντήσει ευθέως αν θα διεκδικήσει την προεδρία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του ωστόσο επεσήμανε ότι θα τις ανακοινώσει την κατάλληλη στιγμή.

«Στόχος του νέου Κεντροαριστερού φορέα θα είναι να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα στις επόμενες εκλογές. Χρειάζεται μια μεγάλη προοδευτική παράταξη, αυτή είναι η ανάγκη. Χρειαζόμαστε ενιαίο φορέα, αλλά οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες πρέπει να αποφασίσουν ότι την επομένη της εκλογής του αρχηγού ότι θα πρέπει να είναι μια ενιαία» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε:

Εγγυητές αυτής της προσπάθειας είναι οι χιλιάδες κόσμου που θα ψηφίσουν. Χρειάζεται μια προοδευτική πρόταση, μια ξεκάθαρη στρατηγική.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και σε εκείνους που ζητούν ο νέος πολιτικός φορέας να μην συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας του νέου φορέα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κουρουμπλής έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορούν οι Γενίτσαροι να μας προσκαλούν και να μας νουθετούν», τόνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ