Θεματικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Κόνιτσα
Συνέδριο με θέμα «Πολιτικές για την ισότιμη συμμετοχή των ορεινών Δήμων στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας» διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου, στην Κόνιτσα.
Στόχος του τόσο η εξέταση και αξιολόγηση των δημόσιων πολιτικών που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν τα υπουργεία ,αλλά και γενικότερα οι δημόσιοι φορείς, όσο και η υποβολή προτάσεων για την βελτίωση των πολιτικών αυτών και η εισαγωγή θετικών διακρίσεων υπέρ των ορεινών περιοχών της Ελλάδας.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ανάμεσα στις θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν είναι οι εξής: Θεσμικές και οργανωτικές προτεραιότητες για την αποτελεσματική λειτουργία των Δήμων- Αποκεντρωμένη λειτουργία υπηρεσιών ως παράγοντας ανάσχεσης της εσωτερικής μετανάστευσης κα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ)
Ο σμήναρχος κατάσκοπος συνελήφθη λίγο πριν στείλει «πακέτο» με κρίσιμες πληροφορίες: Το προφίλ του, η ομολογία και το «ειδικό λογισμικό»
11:51
Ορεστιάδα: Εν αναμονή μεγάλου όγκου υδάτων σε Έβρο και Άρδα - Συστάσεις στους πολίτες
11:42
Σύσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής για τις δεξαμενές στο Πέραμα - Στόχος η απομάκρυνσή τους
11:42
Φονική έκρηξη στο εργοστάσιο ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Εξετάζονται δείγματα από το έδαφος - Καταθέτουν μάρτυρες
11:32