ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη φωτιά στα γραφεία του Ρεθύμνου

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη φωτιά στα γραφεία του Ρεθύμνου
EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

«Η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, με την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού, αποτελεί μια απροκάλυπτα εγκληματική και φασιστικού τύπου ενέργεια, την οποία οφείλει να καταδικάσει όλος ο δημοκρατικός πολιτικός κόσμος», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν υπάρχει», τονίζει, «κανένα πρόσχημα και καμιά δικαιολογία για τέτοιου τύπου συμπεριφορές που προφανώς έχουν στόχο τον εκφοβισμό των ανθρώπων της Αριστεράς και τον γενικευμένο εκφασισμό της κοινωνίας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «δεν τρομοκρατούμαστε και δεν φοβόμαστε. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα για να βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια».

Και καταλήγει: «Χρειάζεται διαρκές κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο για να απομονωθεί ο φασισμός σε οποιαδήποτε μορφή του και να θωρακιστεί η Δημοκρατία».

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί του προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα goodnet.gr, λίγο πριν από τις 7 το πρωί ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι βγαίνουν καπνοί από την πολυκατοικία όπου στεγάζονται τα γραφεία.

Οι πυροσβέστες έσπευσαν άμεσα στο σημείο και έσβησαν γρήγορα τη φωτιά. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια καθώς διαπιστώθηκε ότι οι άγνωστοι δράστες έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στον χώρο.

Δείτε τις φωτογραφίες απο το goodnet.gr:

s1 copy
s2 copy

\

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ