ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεφαλογιάννη: Η κυβέρνηση υπονομεύει τις προσπάθειες εξόδου της χώρας από την κρίση

Κεφαλογιάννη: Η κυβέρνηση υπονομεύει τις προσπάθειες εξόδου της χώρας από την κρίση
Eurokinissi

«Όσο νωρίτερα υπάρξει η πολιτική αλλαγή τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα περιθώρια αποτροπής ή ανατροπής των νέων μέτρων», δηλώνει η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση ναρκοθετεί το περιβάλλον και υπονομεύει τις προσπάθειες και το σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση.

Ως προς την αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ, σε συνέντευξή της στην Κυριακάτικη Kontranews, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η ίδια η ιδεολογία της ΝΔ, η ιστορία της, αποτελούν, άλλωστε τον καλύτερο οδηγό: Μετριοπάθεια, αποφυγή των άκρων και του λαϊκισμού, εμπέδωση της εθνικής ενότητας, ελεύθερη οικονομία αλλά και ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας, ιδίως τώρα, στα χρόνια της κρίσης, βρίσκονται στον ιδεολογικό πυρήνα της παράταξης και αποτελούν τη βάση για τον πολιτικό μας λόγο και το κυβερνητικό μας πρόγραμμα».

Σχετικά με τη διαδικασία ανασυγκρότησης του χώρου της κεντροαριστεράς, αναφέρει ότι η ΝΔ την παρακολουθεί με ενδιαφέρον και προσοχή. «Μας αφορά άμεσα η σταθερότητα του πολιτικού συστήματος αλλά και η μορφή που θα πάρει ο έτερος μεγάλος πυλώνας του κομματικού οικοδομήματος της Μεταπολίτευσης. Από εκεί και πέρα δουλειά δική μας είναι να βρίσκουμε τους τρόπους για να απευθυνόμαστε σε όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές ομάδες, δημιουργώντας ισχυρές κοινωνικές συμμαχίες, ανεξάρτητα με το τι κάνουν οι άλλοι», δηλώνει.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ