Στα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού ο Τσίπρας
Στην κεντρική εκδήλωση για τα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού θα παραστεί την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Το «παρών» θα δώσει και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.
Η τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Επισκοπικού, που βρίσκεται στο 194,8 χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο νόμο Ιωαννίνων.
Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου θα έχει συνάντηση με φορείς της πόλης και θα παραστεί σε δεξίωση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.
Το ίδιο βράδυ, θα μεταβεί στην Καβάλα, όπου την Τετάρτη, θα έχει διμερή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ. Στη συνέχεια θα παραστεί σε εκδήλωση για την υπογραφή της σιδηροδρομικής διασύνδεσης Καβάλας - Αλεξανδρούπολης - Μπουργκάς - Βάρνα.
Παρουσία Τραμπ η κλήρωση για το Μουντιάλ του 2026 (vid)
19:18
Στα «άκρα» κυβέρνηση και αγρότες μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Κλιμάκωση στα μπλόκα
19:10
Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τσαρλς Κούσνερ ζήτησε να δει τον Σαρκοζί στη φυλακή αποκαλύπτει το Reuters
19:09
Liveblog: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Πώς εξελίσσεται η κακοκαιρία Byron
19:00