ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τραγάκης: Δεν θα κατέβω στις επόμενες εκλογές, δίνω την θέση μου στον... γιο μου

Τραγάκης: Δεν θα κατέβω στις επόμενες εκλογές, δίνω την θέση μου στον... γιο μου
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την απόφασή να μην κατέλθει στις επόμενες εκλογές ανακοίνωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Πειραιά Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος όμως αποκάλυψε πως θα δώσει την θέση του στον γιό του, Παναγιώτη Τραγάκη.

«Έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί», δήλωσε ο βουλευτής σε συνέντευξή του.

«Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ περιφέρεια Πειραιά – που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές – θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά», τόνισε ο ίδιος μιλώντας στα «Παραπολιτικά».

Παρά τις πολλές του επιτυχίες στον πολιτικό στίβο όμως, ο βουλευτής ομολόγησε πως η οικογένειά του είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του.

«Νομίζω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία μου σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν μέσω της πολιτικής, αλλά μέσω της οικογένειάς μου. Έχω μια οικογένεια πολύ δεμένη. Έχω και μια κόρη που έχει δύο παιδάκια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ