Καμίνης: Η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι θέμα δημοκρατίας
Μεγάλο βήμα της δημοκρατικής παράταξης προς την ανοιχτή κοινωνία χαρακτήρισε ο Γιώργος Καμίνης το να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής ηλεκτρονικά.
«Η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι θέμα δημοκρατίας» τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων σε γραπτή δήλωσή του και επισημαίνει: «Το να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής ηλεκτρονικά, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα της δημοκρατικής παράταξης προς την ανοιχτή κοινωνία».
Επιπλέον, απαντώντας στο non paper της Χαριλάου Τρικούπη, θέτει το ερώτημα «αν δεν αλλάξουμε τις κατεστημένες δομές και συνήθειες, πως θα αλλάξουμε τη χώρα»;
«Το κύρος και η αξιοπιστία της επιτροπής Αλιβιζάτου μαζί με την ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι δύο γεγονότα πρωτόγνωρα για την πολιτική στην Ελλάδα. Καθιστούν τις εξελίξεις στη δημοκρατική παράταξη καινοτόμες και μοναδικές. Θα τις διαφυλάξουμε», καταλήγει.
SPONSORED
Συστηνόταν ως «μάνατζερ» της Lady Gaga αλλά ήταν καταζητούμενος - Συνελήφθη στο Σύνταγμα
23:56
Αλλάζει η στάση του Τραμ «Ζάππειο» - Νέα θέση επί της Βασιλίσσης Όλγας
23:47
Σε κρίση η κυβέρνηση Στάρμερ: «Βροχή» οι παραιτήσεις στο Εργατικό Κόμμα και οι υποψήφιοι διάδοχοι
23:37
Αίγυπτος: Στο «φως» δύο αναστηλωμένοι αρχαίοι τάφοι της 18ης Δυναστείας των Φαραώ
23:28