Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση οικειοποιείται τα έργα που δεν είχε ψηφίσει στη Βουλή
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της Ιονίας Οδού στα Ιωάννινα.
«Σήμερα, έχουμε δύο εικόνες: Από τη μια πλευρά η εικόνα της Ελλάδας που προχωρεί, που κατασκευάζει έργα τα οποία συμβάλλουν σε μια καλύτερη ζωή, συμβάλλουν στην ανάπτυξη. Έχω ζήσει από κοντά την εξέλιξη της Ιονίας Οδού και θυμάμαι πάντα τις δύσκολες διαπραγματεύσεις της περιόδου 2012 - 2013 ως αρμόδιος υπουργός για την επανεκκίνηση των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων. Τελειώνουν οι αυτοκινητόδρομοι αυτοί οι οποίοι ανήκουν πια σε όλους τους Έλληνες πολίτες.
Από την άλλη, είχαμε σήμερα εδώ και την Ελλάδα του λαϊκισμού, της μικροψυχίας, της αερολογίας. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σπεύδει να οικειοποιηθεί όλα τα έργα, όταν δεν τα είχε ψηφίσει στη Βουλή. Όταν υποδαύλιζε το κίνημα “Δεν πληρώνω”. Και σπεύδει να κάνει το μαύρο άσπρο, λέγοντας ο πρωθυπουργός και αρμόδιος Υπουργός ότι τάχα εξοικονομήθηκαν 700.000.000 ευρώ, ενώ ξέρουμε πως λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε το πρώτο εννεάμηνο της Κυβέρνησης αυτής - με την περήφανη διαπραγμάτευση Τσίπρα - Βαρουφάκη και τα capital controls - οι εργολάβοι αξίωσαν και πήραν τελικά 500.000.000 ευρώ πανωπροίκι.
Εν πάση περιπτώσει, κρατώ τη θετική πλευρά. Η Ελλάδα που προχωρεί θα νικήσει την Ελλάδα της μικροψυχίας και του λαϊκισμού. Μια καινούρια μέρα θα ξημερώσει σε αυτόν τον τόπο. Ο λαϊκισμός είναι κοντά στη δύση του».
Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 50χρονος λήπτης ήπατος μετά από 14 ώρες στο χειρουργείο
17:03
Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο για την Pink - Το μήνυμα στους θαυμαστές της
16:54
Στο πέρασμα της Ράφα η Αντζελίνα Τζολί - Σε ανθρωπιστική αποστολή για τους Παλαιστίνιους (vid)
16:44
Κραν Μοντανά: «Σε συνεργασία με 9 χώρες για τους νεκρούς» - Ταυτοποιήθηκαν 113 τραυματίες
16:34