Στην Λετονία μεταβαίνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς
Στην Λετονία μεταβαίνει την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος θα συναντηθεί στη Ρήγα με τον ομόλογό του, Edgars Rinkēvičs, την Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου της Λετονίας, Inese Lībiņa-Egnere, ενώ θα γίνει δεκτός και από τον Πρωθυπουργό της χώρας, Māris Kučinskis.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείο Εξωτερικών ο υπουργός την Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, θα συμμετάσχει στην άτυπη συνάντηση των ομολόγων του των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Gymnich), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ταλίν, στο πλαίσιο της εσθονικής Προεδρίας της Ε.Ε.
Σε αυτή, οι Ευρωπαίοι Υπουργοί Εξωτερικών πρόκειται να εστιάσουν στην Ειρηνευτική Διαδικασία στη Μέση Ανατολή, στις μεθόδους εργασίας του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., στην πολιτική της Ένωσης στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις εξελίξεις στην κορεατική χερσόνησο. Τέλος, ο Υπουργός Εξωτερικών θα λάβει μέρος στην κοινή συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών και Υπουργών Άμυνας της Ε.Ε.
Ουκρανία και Δύση συμφωνούν σε ένα σχέδιο εκεχειρίας - Τι θα γίνει αν παραβιαστεί από τη Μόσχα
13:15
Σημαντικό ενδιαφέρον στις δημοπρασίες LNG του ΔΕΣΦΑ για δέσμευση χρονοπαραθύρων εκφόρτωσης φορτίων LNG
13:04
Νορβηγία: Αθώος δήλωσε στη δίκη του για βιασμούς ο γιος της πριγκίπισσας Μέτε-Μάριτ
13:02
Κόκκινα δάνεια: Λύση υπέρ των δανειοληπτών θα εισηγηθεί ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου
13:00