«Άδειασμα» Μητσοτάκη σε Τραγάκη - «Όχι» στην υποψιότητα του γιου του
Τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Πειραιά, Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές καθώς θα παραχωρήσει την θέση του στον γιο του, Παναγιώτη Τραγάκη...“άδειασε” ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
«Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος», καταλήγει η ανακοίνωση.
Το αιχμηρό tweet του Μητσοτάκη
Λίγες ώρες αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στο Twitter: «Στη Νέα Δημοκρατία όλοι κρίνονται κι αξιολογούνται. Κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος βουλευτής».
«Φαρμακείο αυτοκινήτου»: Νέο κιτ πρώτων βοηθειών - Τα 16 αντικείμενα και το πρόστιμο
01:00
Νέο κληρονομικό δίκαιο - Ποιες αλλαγές προβλέπονται στις διαθήκες
00:30
Η Ελλάδα στις πέντε χώρες της Ευρώπης με τις πιο καθαρές θάλασσες
23:58
Τσεχία: Απόλυτο ρεκόρ ζέστης με 40,6 βαθμούς Κελσίου βόρεια της Πράγας
23:50